Steun onze organisatie!

Doordat de vzw gedragen wordt door vrijwilligers, garanderen wij dat min. 90% van de giften gebruikt wordt voor het plantklaar maken van terreinen en de aankoop van plantgoed. Hierdoor is het directe rendement van uw gift meer dan bij de grote NGO’s of vzw’s. Bovendien planten wij niet in het verre Afrika of Australië, maar regionaal in eigen land.

Gelooft U in de aanpak en de visie van onze vzw en wilt u ons financieel steunen om onze doelen te bereiken? Neem vrijblijvend contact op via info@oakland-vzw.be om de mogelijkheden verder te bekijken. Bedrijven die steunen kunnen een sponsorfactuur krijgen waardoor het 100% aftrekbaar is. Vermelden van het bedrijfslogo is mogelijk vanaf 1.000€

Korte berichten:

In het voorjaar 2016 organiseerde Uwpayroll BVBA een opendeur om hun 1ste jaar te vieren. Uwpayroll BVBA meldde aan de genodigden dat cadeau’s niet van toepassing waren, zij die toch iets wilde schenken, konden een bijdrage storten ‘voor een goed doel’. Oakland vzw was uiteraard zeer vereerd om als goed doel verkozen te zijn.

Hartelijke dank aan de directie van Uwpayroll BVBA